Loading...
Menu

Dej Masošpejli do super DIP-u


Do zakysané smetany vmíchej sůl, pepř, citron a petržel. Nakonec přidej olivový olej a znovu promíchej. Nechej chvíli odležet. Mezitím nažhav uhlík, ogriluj Masošpejli, naber dip a kousej.

Tip:
Místo petrželky můžeš použít také koriandr nebo estragon. Dej ale pozor, jsou chuťově výraznější. Pro milovníky pikantního, je možné přidat např. trochu přepasírovaného česneku. Jen dej pozor, ať ti nepřebije chuť masa, byla by to škoda.


Sežeň si tyhle ingredience a pojďme do toho. Nebudeš litovat.
  • 250 g zakysané smetany
  • pár kapek citronu
  • malý svazek hladkolisté petrželky
  • 0,5 dcl olivového oleje
  • špetku soli
  • špetku barevného pepře