Loading...
Menu

Dvouručák Originál


Hovězí Dvouručák si rukou lehce stlač a doprostřed udělej malý důlek, tahle vychytávka ti zaručí že teplo bude líp unikat a dojde k lepšímu propečení. Dvouručák po obou stranách ogriluj, přesně tak jak máš rád a pak šoupni na odpočívadlo.

Rozřízlou bulku dej na chvílu na grilovací mřížku, bude křupavější a krásnější J. Mezitím naskládej na gril nakrájenou slaninu a pěkně si ji opeč. Ideálně v rendlíku, klíďo na grilu si osmaž nakrájenou cibulku. Jakmile máš maso i bulky připravené, všechny suroviny navrstvi a zakousni se. Mňáááám!


Ingredience:
  • Dvouručák
  • bulka
  • smažená cibulka
  • plátky rajčat
  • ledový salát
  • bbq omáčka